Velkommen til SMHs nye nettsider!

Etter flere år med «nye nettsider» som sak på styremøter og årsmøter er vi endelig i havn. SMH har sammen med resten av NBF-familien byttet publiseringssystem til WordPress og fått nytt design. Vi håper at dere syntes nettsidene har fått et løft, det syntes i alle fall vi som jobber med de.

Planen er at http://www.smh.no/ skal tas vare på og peke til de nye nettsidene, men det gjenstår å flytte domenet. NBF hjelper oss med det om ikke lenge. Da vil begge adressene gå til den samme siden.

Alt er ikke helt på plass enda. Det er enda en del fra våre gamle nettsider som ikke har blitt flyttet over, men vi tar ting i prioritert rekkefølge. Dette er også en gylden anledning til å rydde opp. Informasjon om f.eks SMH-nytt, SMIL og MedLibTrain vil komme på plass etterhvert for dette er viktig å ta vare på, og å synliggjøre.

Om du savner noe spesielt, så send oss en e-post, så prioriterer vi det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *