EAHIL – nominasjon av norske Council-medlemmer!

Det er tid for å nominere nye medlemmer til EAHIL Council for perioden januar 2019-2023!

EAHIL (European Association for Health Information and Libraries) er en europeisk organisasjon for oss som jobber innenfor medisin- og helsefag. EAHIL Council som består av representanter fra medlemslandene, fungerer som en rådgivende gruppe for styret i EAHIL og som bindeledd mellom medlemmene og organisasjonen.

Norges representanter i inneværende periode (2015-2018) er Hanne Dybvik (Høgskolen i Østfold), Jannicke Rusnes Barnes (Universitetet i Stavanger ) og Regina Küfner Lein (Universitetet i Bergen). Ingen av disse er på gjenvalg og for perioden 2019-2023 skal det velges 3 nye medlemmer fra Norge.

SMH-styret ønsker derfor hjelp til å nominere aktuelle kandidater! Du kan:

For mer informasjon om EAHIL, les Karen J. Busets blogginnlegg fra 2015 Styre og stell i EAHIL. Les også om arbeidet i EAHIL Council og nominasjons- og valgprosessen.

Har du spørsmål kontakt styret i SMH.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *