SMH-dagene 15.-16.09!

Planlegging av SMH-dagene 2020 er i gang!
15.-16. september braker det løs i Stavanger, sett av dagene!

Årets tema er «Bibliotekarens rolle i endring». Det blir fokus på nye roller og oppgaver som bibliotekansatte møter i hverdagen.

SMH-dagene er en arena for faglig påfyll og erfaringsutveksling. Dagene byr på interessante møter med kolleger fra inn- og utland, mulighet til å knytte nye kontakter og å utvikle kompetanse.

Mandag 14. september arrangerer SMH kursdag og medlemsmøte.

Bidrag til SMH-dagene: Programkomiteen vil gjerne ha bidrag fra alle dere dyktige fagfolk. Har du et spennende prosjekt du vil fortelle om, eller har du tatt noen smarte grep for å møte nye oppgaver/krav? Vi vil gjerne høre om det! Det er flott om bidraget kan knyttes til årets tema, men ikke en forutsetning.

Bidrag kan være i form av poster, posterpresentasjon (5 min) eller miniforedrag (10 min). vi vil gjerne ha tips om foredragsholdere som passer til temaet. Frist for innsending er fredag 3. april.
Ta sjansen og send inn ditt bidrag.

Konferansen er primært for ansatte i medisin- og helsefaglige bibliotek, men passer også godt for bibliotekansatte innen tilstøtende fag. Det blir mulig å melde seg på konferansen fra slutten av april, så følg med!

Håper vi sees i Stavanger 15. – 16.  september!

Hilsen
Programkomiteen for SMH-dagene 2020

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *